Flygskandaler

Standard

Tack och lov är det inte alltför vanligt med riktiga flygskandaler. De allra flesta flighter sköts snyggt och säkert utan något speciellt nyhetsvärde att tala om. Ibland inträffar dock motsatsen och denna gång tänkte vi bjuda på ett axplock av denna typ av händelser.

flygplan

Norwegian maskar med maten

För att spara pengar så ska tydligen flygbolaget Norwegian ha bytt till mat som ska klara sig i 180 dagar och flera gånger lastat om mat som blivit kvar ifrån olika flygningar. Personalen har flera gånger påträffat både maskar och mögel i maten, något som till sist fått flera utav dem att slå larm om snusket. Det lär inte vara alltför roligt att servera mat till passagerare som man själv aldrig skulle stoppa i munnen och ständigt oroa sig över vad denna kan innehålla. Detta är dock långt ifrån den enda skandal som flygbolaget bjudit oss på och det är minst sagt tragiskt att sådant ska behöva förekomma överhuvudtaget. Läs gärna mer om incidenten på Aftonbladet.

Gérard Depardieu luftar hela härligheten

Skådespelaren Gérard Depardieu är inte känd för att spotta i glaset i onödan någonting som mest troligt ledde till den incident vi nu ska berätta om. En uppenbart överförfriskad Depardieu insisterade på att få gå på toaletten just när flygplanet var påväg att lyfta. Flygvärdinnorna gjorde sitt bästa och försökte förklara för Gérard att han tyvärr var tvungen att vänta tills dess att planet var uppe i luften. Allt kulminerade i att Gérard ogenrerad ställde sig och pissade i planet, något som försenade flygningen med ungefär 2 timmar. En minst sagt annorlunda upplevese för de övriga passagerarna som du kan läsa om på Sverigesradio.

Hillary Clinton vs. Dan Bilzerian

En minst sagt aktuell händelse, som ännu inte blåst upp och blivit någon stor skandal, även fast det finns potential från massmedias sida att spinna historien på detta sätt, är det faktum att Hillary Clintons team nyligen hyrde manschauvinisten Dan Bilzerians eget privatplan för att flyga runt med under sin pågående presidentkampanj. Inte helt smart kan vi på Ezfly tycka med tanke på vilka rubriker detta skulle kunna mynna ut i, då det bör kunna skada Hillary ganska hårt att bli sammankopplad med den extrema livsstil som Dan dagligen lever, med sex, droger och diverse andra otyg, som du kan ta del av på Instagram. Till råga på allt ska tydligen Bilzerian dessutom ha kastat ut Hillarys kampanjteam från planet, mycket möjligt på grund av sitt stöd för Donald Trump, en minst lika galen person som Dan Bilzerian. Det verkar minst sagt som en miss i protokollet som lett till detta onödiga risktagande och man kan bara undra hur den som hyrt planet resonerat. På vasacasino kan du läsa mer om händelsen och ta del av deras syn på saken. De verkar hålla med oss om att det är ett ganska lustigt sammanträffande.