Planera för en solsemester i Spanien

Standard

Nu verkar det som om hösten är här på riktigt. Temperaturen faller och det regnar och blåser med jämna mellanrum. Kanske är det därför läge att planera en solsemester till sydligare breddgrader? Spanien är ett utmärkt resmål just nu. Vädret är fortfarande härligt och du kan både ligga och sola på stranden och bada i havet. Men kanske behöver du uppdatera din garderob lite med några snygga badkläder?

Modeller för alla smaker

Det kan vara svårt att välja eftersom det finns ett stort utbud av bikinis och baddräkter. Fundera på vad du gillar och hur du vill använda dina badplagg. En axelbandslös bandeau-bikini kan till exempel vara bra om du vill undvika solränder och vill du ha en bikini där du kan justera storleken kan du med fördel välja en halterneckbikini. Den knyter du nämligen både i nacken och bak i ryggen vilket gör att du bara väljer storlek efter hur stor byst du har. 

Baddräkt är även något som har blivit otroligt populärt det senaste året. Här finner också flera modeller att välja på men alla har inbyggd korsett, vilket gör att den formar din figur på ett snyggt sätt. Kuporna har dessutom uttagbara inlägg och stödband under bysten.

Så passa på att hitta något passande online.